ALDI hernieuwt zijn vertrouwen in bpost voor de verdeling van zijn folder

ALDI hernieuwt zijn vertrouwen in bpost voor de verdeling van zijn folder

Wekelijks zal bpost de folders van ALDI in heel België blijven bezorgen. "De reclamefolder is een centraal element van onze communicatiestrategie. Meer dan ooit is het een hulpmiddel voor de Belgische consument om zijn koopkracht te beschermen", zegt Isabel Henderick, Managing Director Marketing & Communication bij ALDI België. "Daarom zoeken wij nauwgezet naar een partner die ons een maximale dekking van het land kan garanderen, met een hoog niveau van distributiekwaliteit.” 

bpost biedt deze garantie dankzij de dichtheid van zijn netwerk, zijn infrastructuur en de inzet van zijn teams op het terrein. "Deze overeenkomst is ook gebaseerd op een nauwe samenwerking tussen de teams van ALDI en bpost", voegt Sébastien Marionex, VP Sales bpost Belgium, hieraan toe.  "Zo kunnen we anticiperen en zo goed mogelijk inspelen op de onvoorspelbare uitdagingen op het terrein”.

 

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel