Bericht over Thomas M. Hübner, onafhankelijk bestuurder van de Raad van Bestuur van bpost group

Bericht over Thomas M. Hübner, onafhankelijk bestuurder van de Raad van Bestuur van bpost group

Het is met grote droefheid dat de Raad van Bestuur van bpost group u het overlijden meldt van haar onafhankelijke bestuurder, Thomas M. Hübner.

De Raad van Bestuur en het Group Executive Committee willen langs deze weg hun oprechte deelneming betuigen aan de familieleden. Thomas M. Hübner maakte sinds 2017 deel uit van de Raad van Bestuur van bpost group. 

François Cornelis, voorzitter van de Raad: "Met Thomas verliezen we een geëngageerde onafhankelijke bestuurder die, dankzij zijn grote internationale ervaring, bijdroeg aan de internationale ontwikkeling van het bedrijf, en een warme en enthousiaste collega."
Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel