Bericht over Thomas M. Hübner, onafhankelijk bestuurder van de Raad van Bestuur van bpost group

Bericht over Thomas M. Hübner, onafhankelijk bestuurder van de Raad van Bestuur van bpost group

Het is met grote droefheid dat de Raad van Bestuur van bpost group u het overlijden meldt van haar onafhankelijke bestuurder, Thomas M. Hübner.

De Raad van Bestuur en het Group Executive Committee willen langs deze weg hun oprechte deelneming betuigen aan de familieleden. Thomas M. Hübner maakte sinds 2017 deel uit van de Raad van Bestuur van bpost group. 

François Cornelis, voorzitter van de Raad: "Met Thomas verliezen we een geëngageerde onafhankelijke bestuurder die, dankzij zijn grote internationale ervaring, bijdroeg aan de internationale ontwikkeling van het bedrijf, en een warme en enthousiaste collega."
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2022 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.397,5 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel