“Bewegende” postzegels om de Rode Duivels te steunen

“Bewegende” postzegels om de Rode Duivels te steunen

Op 14 juni geeft bpost een blaadje met speciale postzegels uit waarop beweging wordt gesuggereerd.

“Waar is da feestje? Hier is da feestje!”, de hymne die de voetbalstadions in vuur en vlam zet tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels, resoneert voortaan ook in de brievenbussen. Ter gelegenheid van Euro 2020 brengt bpost speciale postzegels uit om de Rode Duivels een hart onder de riem te steken.

Het blaadje, dat twee verschillende postzegels bevat, heeft een “lenticulair” effect. Als je het schuin houdt, wordt er een beweging gesimuleerd. Op het blaadje zie je het stadion in de Belgische kleuren. Op een van de twee postzegels scoort een voetballer een doelpunt. De andere toont een supporter in een truitje met de slogan: 'Waar is da feestje? Hier is da feestje!' Het is de eerste keer dat deze technologie op Belgische postzegels wordt gebruikt.

Dus? “Allemaal samen” achter de Duivels? Bij bpost zijn we er klaar voor!

Het uit twee postzegels bestaande blaadje, met zegels voor internationale post, is te koop in onze eShop en in de grootste postkantoren en postpunten vanaf 14 juni 2021 voor een prijs van € 11,10.

Dit blaadje kwam tot stand met de steun van Bephila in het kader van de Promotie van de zegel en de Filatelie.

Klik hier voor een algemeen overzicht van de nieuwe postzegels van bpost voor 2021.

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel