bpost blijft iedereen meer dan ooit verbinden: tweede gratis kaartjes actie voor alle Belgen

bpost blijft iedereen meer dan ooit verbinden: tweede gratis kaartjes actie voor alle Belgen

1 miljoen gratis kaartjes ter beschikking via de Mobile Postcard-app

We laten elkaar niet los! Dat is het thema van lockdown, deel twee. Zelfs als we elkaar niet mogen vastpakken, helpt bpost mensen dichter bij elkaar te brengen. Want mensen met elkaar verbinden, dat is wat we graag doen.Via de Mobile Postcard-app kunnen alle Belgen opnieuw 2 gratis postkaartjes verzenden. Tijd dus om een lieve en warme boodschap of persoonlijke eindejaarswens op te sturen naar de mensen van wie je houdt, maar die je momenteel even niet kan bezoeken.

Het beste geschenk dat wel elkaar in deze tijden kunnen geven, is elkaar de mogelijkheid bieden om gezond te blijven. We dragen het best zorg voor onszelf en onze naasten door in de eigen bubbel te blijven en er voor te zorgen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Toch is het missen van familieleden, vrienden en geliefden in deze eindejaarsperiode extra hard. Daarom biedt bpost iedereen de kans verbindende wensen te sturen naar de mensen die je lief zijn.

Jean-Paul Van Avermaet, CEO bpost group: “Het elkaar ontmoeten en met velen samen vieren, zoals wij Belgen dat zo goed kunnen, zit er dit jaar niet in. Wij willen er bij bpost wel voor zorgen dat iedereen in verbinding blijft met elkaar. Laat ons allemaal aandacht hebben voor de mensen rondom ons die niet zoveel gezelschap hebben. Een kaartje met een warme boodschap, een persoonlijke wens, dat zal in deze periode eens zoveel deugd doen.”

Vanaf 1 tot en met 20 december, krijgt iedere burger in België nog eens 2 gratis Mobile Postcards. Met de actie CONNECTLOVE, dragen we met 1 miljoen kaartjes bij om wat warmte en genegenheid onder elkaar te verspreiden, zonder virus!

Hoe gaat het in zijn werk?

Download de gratis Mobile Postcard-app en met gebruik van de promotiecode CONNECTLOVE kan je 2 mensen die je momenteel even mist een hart onder de riem steken, vertellen hoe het met je gaat of gewoon even laten weten dat je hen graag ziet.

Het stappenplan voor het versturen van een kaartje ziet eruit als volgt:

  1. Download de Mobile Postcard-app gratis
  2. Maak of kies een foto. Voeg er een filmpje bij indien je dit wenst
  3. Zet er een berichtje bij en vul het adres van je bestemmeling in
  4. Voer de promotiecode CONNECTLOVE in
  5. Is je kaartje voor 15u besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog afgedrukt
Story image

bpost stelt in totaal 1 miljoen gratis kaartjes ter beschikking voor deze actie, die loopt tot 20 december 2020. De promotiecode CONNECTLOVE is geldig voor het twee maal verzenden van een kaartje.

Download de Mobile Postcard-app hier

Download hier de Mobile Postcard-app voor Iphone of Ipad

Download hier de Mobile Postcard-app Android

Download hier de Mobile Postcard-app Windows Phone

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel