bpost brengt al meer dan 250.000 mensen dichter bij elkaar via gratis postkaartjes

bpost brengt al meer dan 250.000 mensen dichter bij elkaar via gratis postkaartjes

Donderdag 26 maart 2020 – Vorige week donderdag lanceerde bpost een actie om de burgers dichter bij familie en vrienden te brengen, zonder dat ze het huis moeten verlaten. Via de Mobile Postcard-app van bpost kan iedereen 10 gratis kaartjes versturen. Een week later zijn er al meer dan 250.000 postkaartjes verstuurd.

Naar aanleiding van het coronavirus kunnen veel mensen elkaar niet meer zien en moet men elkaar missen. bpost bracht hier vorige week verandering in met het lanceren van een postkaartjes actie. Elke burger kan 10 gratis postkaartjes versturen via de Mobile Postcard-app. Zo kan iedereen een mooie boodschap met enkele leuke foto’s versturen naar de personen die men graag ziet, maar momenteel even niet kan zien.  

De actie is een enorm succes. Vandaag, exact een week na de lancering van de actie, zijn over heel België al meer dan 250.000 postkaartjes verstuurd.

Jean-Paul Van Avermaet, CEO van bpost Group:

Het succes van ons initiatief toont aan dat we allemaal nood hebben om ons dichtbij te voelen bij mensen van wie we houden. Een kaartje met een mooie foto ontvangen, dat zorgvuldig in de bus gestoken is door onze postbodes, is een klein gebaar dat veel vreugde en troost kan brengen. We zijn erg blij dat we de Belgen kunnen helpen de band met familie en vrienden te behouden dankzij een postkaartje ”

Hoe verstuur je zo een kaartje?

Voor de mensen die het nog niet weten en ook graag een kaartje versturen, de procedure is zeer eenvoudig:

  1. Download de Mobile Postcard-app gratis
  2. Maak of kies een foto. Voeg er een filmpje bij indien je dit wenst
  3. Zet er een berichtje bij en vul het adres van je bestemmeling in
  4. Voer de promotiecode 'LOVEYOU' in
  5. Is je kaartje voor 15u besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog afgedrukt
Story image

De promotiecode is tien keer geldig, telkens voor het verzenden van een enkele kaart. De actie blijft van kracht tot 3 april 2020.

Download de Mobile Postcard-app hier

Download hier de Mobile Postcard-app voor Iphone of Ipad
Download hier de Mobile Postcard-app Android
Download hier de Mobile Postcard-app Windows Phone

Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel