bpost brengt iedereen dichter bij elkaar via gratis postkaartjes

bpost brengt iedereen dichter bij elkaar via gratis postkaartjes

Donderdag 19 maart 2020 – De boodschap in verband met het coronavirus is duidelijk: “Blijf in uw kot”. Maar zelfs als de boodschap is om afstand te houden, helpt bpost je dichter bij anderen te brengen. Via de Mobile Postcard-app kan iedereen 10 gratis postkaartjes verzenden. Tijd dus om een lieve en warme boodschap op te sturen naar de mensen van wie u houdt, maar die u momenteel even niet kan bezoeken.

De maatregelen naar aanleiding van het coronavirus hebben voor iedereen als gevolg dat men afstand moet nemen van zijn geliefden. “Blijf in uw kot” is de gekende uitspraak en daardoor kunnen veel mensen hun geliefden niet bezoeken en moeten ze elkaar missen.
​bpost geeft de burgers daarom 10 gratis postkaartjes zodat iedereen een mooie boodschap kan versturen naar de personen die ze graag zien, maar waarbij ze momenteel niet kunnen langsgaan. Download de gratis Mobile Postcard-app en met gebruik van de promotiecode 'LOVEYOU' kan je 10 mensen die je momenteel even mist een hart onder de riem steken, vertellen hoe het met je gaat of gewoon even laten weten dat je hen graag ziet.

Hoe verstuur je zo een kaartje?

Het stappenplan voor het versturen van een kaartje ziet eruit als volgt:

  1. Download de Mobile Postcard-app gratis
  2. Maak of kies een foto. Voeg er een filmpje bij indien je dit wenst
  3. Zet er een berichtje bij en vul het adres van je bestemmeling in
  4. Voer de promotiecode 'LOVEYOU' in
  5. Is je kaartje voor 15u besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog afgedrukt
Story image

De promotiecode is telkens geldig voor het verzenden van één kaartje, en dat 10 keer opnieuw. De code is geldig tot 3 april 2020.

Download de Mobile Postcard-app hier

Download hier de Mobile Postcard-app voor Iphone of Ipad
Download hier de Mobile Postcard-app Android
Download hier de Mobile Postcard-app Windows Phone

Alle
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel