bpost brengt online bestelde boodschappen aan huis in Antwerpen

Vanaf vandaag kunnen nu ook de inwoners van de Antwerpse stadsregio de boodschappen, die ze bij verscheidene winkels online bestellen, in één keer door bpost thuis laten bezorgen. bpost biedt deze dienst sinds eind 2014 aan in het gewest Brussel, in Halle-Vilvoorde en in Waals-Brabant.

De inwoners van Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Berendrecht, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Burcht, Deurne, Edegem, Hemiksem, Hoboken, Lillo, Merksem, Mortsel, Schoten, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Zandvliet en Zwijndrecht kunnen terecht op het onlineplatform www.combo.be om bestellingen op de webshops van verscheidene winkels te plaatsen, en die in een keer door bpost thuis te laten leveren. De winkels die voor Antwerpen deelnemen zijn: Carrefour, Capoue, Graceland, Coolfood, Het Viskraam, La Boucherie, Slagerij Goeminne en Wink. Bijkomende handelaars zullen zich in de toekomst aansluiten.

De klant kiest bij de bestelling de datum van levering door bpost, dat alle bestellingen van de klant groepeert. Leveringen gebeuren op alle werkdagen tussen 18 en 21 u, de klant krijgt de dag van de levering een sms met een preciezer tijdstip. De prijs bedraagt € 9,95 per gecombineerde levering (maximum 15 stapelkisten of 150 kg). De klant betaalt de goederen en de levering elektronisch aan de bpostmedewerker. Bestellingen kunnen tot middernacht geplaatst worden voor een levering de volgende dag ’s avonds, bij sommige winkels zelfs nog in de voormiddag voor de dag zelf.

Voor meer informatie:

Fred Lens

M. +32 495 47 11 52 | T. +32 2 276 22 05

Investeerders
Over bpost

Over bpost group

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2020 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.154,6 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel