bpost en PostNL beëindigen onderhandelingen

bpost bevestigt dat het onderhandelingen heeft gevoerd met PostNL met het oog op een mogelijke combinatie van de twee bedrijven via een vriendelijk openbaar overnamebod van bpost op alle aandelen van PostNL. Deze onderhandelingen hebben uiteindelijk niet geleid tot een overeenkomst over de voorwaarden van dergelijke transactie.

 

Contact bpost

Baudouin de Hepcée (journalisten en investeerders): +32 (0)476/49 69 58

Barbara Van Speybroeck (enkel journalisten): +32 (0)476/51 79 29

pressrelations@bpost.be

Saskia Dheedene (enkel investeerders) : +32 (0)2/276 76 43

investor.relations@bpost.be

Deze mededeling is gedaan in het kader van artikel 10 Wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten, het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt (België) en artikel 4 lid 3 Besluit openbare biedingen Wft (Nederland). 

Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel