bpost group gaat in zee met Ria Money Transfer om internationale geldtransfers te faciliteren

bpost group gaat in zee met Ria Money Transfer om internationale geldtransfers te faciliteren

bpost gaat samenwerken met Ria Money Transfer om een transparante geldovermakingsdienst aan te bieden aan competitieve prijzen

Ria Money Transfer, een dochtermaatschappij van Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT) en een toonaangevend bedrijf in grensoverschrijdende geldoverschrijvingen, kondigt vandaag een samenwerking aan met bpost group, het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van internationale e-commercelogistiek, om zijn geldtransferdiensten aan te bieden via meer dan 600 postkantoren die worden beheerd door de Belgische postdienst.

“bpost streeft er permanent naar om zijn klanten een dienstverlening van wereldklasse aan te bieden en het partnership met Ria Money Transfer, een wereldwijde leider in geldverzending die wereldwijd bekend staat om zijn efficiëntie en concurrerende prijzen, biedt een opportuniteit om een gestroomlijnde, veilige en transparante geldovermakingsdienst aan te bieden aan klanten in het hele land.”

-
Jan Smets, Director Retail & Customer Care bpost.

Internationale geldoverschrijvingen zijn een essentiële inkomensbron voor miljoenen mensen in de hele wereld. Daarom hebben de VN vastgesteld dat de gemiddelde kost van geldoverboekingsdiensten wereldwijd met 3 % zou moeten worden verlaagd tegen 2030, en Ria Money Transfer leidt de inspanningen van de sector om die wereldwijde gemiddelde kosten te bereiken en onder die grens te houden.

We zijn verheugd om samen te werken met bpost, een toonaangevende postoperator en een maatschappelijk verantwoordelijke zakelijke speler. Door onze gedeelde waarden van transparantie en duurzaamheid, zullen we kosteneffectieve en veilige geldoverdrachten toegankelijker maken voor klanten in heel België

- Jose Cabral, Managing Director bij Ria Europe.

Dankzij deze overeenkomst kunnen bpost-klanten geld sturen naar een van de 389 000 locaties van Ria, dat dan contant of via directe bankdeposito’s kan worden geïnd in 161 landen over de hele wereld.

 

Over Ria Money Transfer

Ria, een dochteronderneming van Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), is een wereldleider in de sector van de geldoverschrijvingen. Het bedrijf is standvastig in zijn toewijding aan zijn klanten en hun gemeenschappen en biedt snelle, veilige en betaalbare geldoverdrachten via een netwerk van meer dan 389 000 locaties in 161 landen en online op www.riamoneytransfer.com.

Contacteer ons
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2022 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.397,5 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel