bpost nodigt haar aandeelhouders uit op de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

bpost nodigt haar aandeelhouders uit op de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

De Raad van Bestuur van bpost NV (de “Vennootschap”) nodigt de aandeelhouders uit op de Gewone Algemene Vergadering, die zal plaatsvinden op woensdag 8 mei 2024 om 10.00u (Belgische tijd), in het BluePoint Brussels Conference & Business Centre, A. Reyerslaan 80, 1030 Brussel (België).

Persbericht
​​Brussel, 05/04/2024 - 07:30u (Belgische tijd)
​Gereglementeerde informatie

​​bpostgroup.com

De volgende documenten zijn beschikbaar op de website van de Vennootschap (https://bpostgroup.com/nl/investeerders/governance/algemene-vergaderingen-van-aandeelhouders):

  • oproeping, met inbegrip van de agenda van de vergadering;
  • volmachtformulier;
  • formulier om te stemmen per brief;
  • formulier ter bevestiging van deelname;
  • documenten met betrekking tot agendapunten die ter beschikking van de aandeelhouders worden gesteld.

Een plan van de locatie van de vergadering is beschikbaar op de website van de Vennootschap. Personen die de vergadering wensen bij te wonen, worden verzocht om aanwezig te zijn om 9.00 uur (Belgische tijd) om de toelatingsformaliteiten te vervullen.

 

Aandeelhouders kunnen er ook voor kiezen om bij volmacht aan de vergadering deel te nemen of vooraf per brief te stemmen (zie de oproeping voor meer informatie).

De aandeelhouders zullen enkel aan de vergadering kunnen deelnemen met het aantal aandelen dat ze bezitten op de registratiedatumi.e. 24 april 2024 om 24 uur (Belgische tijd), en voor dewelke ze hun intentie kenbaar hebben gemaakt om aan de vergadering deel te nemen, ongeacht het aantal aandelen dat ze bezitten op de dag van de Gewone Algemene Vergadering.

Aandeelhouders die de Gewone Algemene Vergadering wensen bij te wonen, dienen hun intentie om deel te nemen uiterlijk op 2 mei 2024 mee te delen.

Vragen die verband houden met de agendapunten van de vergadering kunnen per e-mail worden verstuurd naar GeneralMeeting@bpost.be.

Journalisten zullen tijdig in kennis worden gesteld over hun mogelijkheden om de vergadering mee te volgen. Gelieve uw interesse vooraf te willen melden aan press.relations@bpost.be.

AGM 2024 - Press release - NL.pdf 68 KB
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel