bpost opent de deuren van het Sintsecretariaat

Op vraag van Sinterklaas opent bpost naar goede gewoonte haar Sintsecretariaat om de vele brieven  van jong en oud te beantwoorden. Iedereen die een briefje of tekening stuurt naar Sinterklaas krijgt een antwoord dankzij bpost, vorig jaar beantwoorden de Sint-helpers meer dan 400.000 brieven.

Er is 1 officieel adres voor alle brieven aan de Sint

Alle kinderen die schrijven naar de Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel, krijgen een briefje en een verrassing van de Sint terug. De bpost-medewerkers op het Sintsecretariaat en de postbodes zorgen daarvoor. Briefjes die gestuurd worden voor 29 november krijgen ten laatste een antwoord op 6 december.

Het Sintsecretariaat heeft het adres van de afzender nodig om een antwoord en een verrassing te kunnen terugsturen, zorg er dus voor dat het adres duidelijk op de achterkant van de enveloppe of de brief staat!

Het adres van de Sint staat ook op de 2.200 speciale Sint-brievenbussen, verspreid over heel het land en in de Sint-brievenbussen in alle postkantoren.

 

De Sint zet iedereen aan het schrijven

Nieuw dit jaar is de "Babbelbrief". Dankzij een uitvinding van de Computerpieten kunnen ook jonge kinderen zelf een mooie brief schrijven: een Babbelbrief. Je 'vertelt' je Sintboodschap aan de computer en deze boodschap wordt omgezet in een brief met hulplijntjes die je kan afprinten. Zo kan je zelf de letters overtrekken, of de brief overschrijven en hem daarna opsturen naar Sinterklaas.

De Babbelbrief is beschikbaar via  www.babbelbrief.be.

 

Een bezoekje brengen aan het Sintsecretariaat

Journalisten en redacties die graag een bezoek brengen aan het Sintsecretariaat van bpost zijn welkom op 23 november van 10u30 tot 11u30 op de hoofdzetel van bpost, Muntcentrum, 1000 Brussel.

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2021 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.333,7 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel