bpost plaatst Pakjesautomaten bij Armonea huizen

bpost plaatst Pakjesautomaten bij Armonea huizen

Na een geslaagde test met een Pakjesautomaat in het huis Gaerveld in Hasselt vorig jaar, plaatst bpost 13 extra toestellen bij locaties van Armonea. Zo breidt bpost zijn netwerk dat vandaag al meer dan 3100 Afhaalpunten telt, waarvan zo’n 900 Pakjesautomaten, verder uit. Nabijheid is daarbij cruciaal: niet alleen bewoners, medewerkers én bezoekers van de woonzorgcentra, maar uiteraard ook de omwonenden kunnen hun pakjes de klok rond ophalen.

Uniek in woonzorgcentra

Uit de test in Hasselt bleek dat de Pakjeasutomaten dagelijks minstens voor 2/3 gevuld waren. bpost en Armonea beslisten daarop om de samenwerking fors uit te breiden.

bpost installeert nu bij 13 extra woonzorgcentra van Armonea in Vlaanderen en Brussel een Pakjesautomaat. Deze Pakjesautomaten zijn modulair en kunnen, bij intensief gebruik, gemakkelijk en snel worden uitgebreid.

“Met de Pakjesautomaten bij onze huizen zetten we in op gebruiksgemak en nabijheid, wat perfect aansluit bij het comfort en de behoeften van onze bewoners, medewerkers en bezoekers. Het is een extra service die het leven gewoon een stukje makkelijker maakt voor iedereen,” zegt Sven Vanwersch, Facility Manager bij Armonea.

De Pakjesautomaten worden geïnstalleerd aan de ingang van de woonzorgcentra zodat ze steeds voor iedereen bereikbaar zijn.

Onze Pakjesautomaten zijn veelal te vinden bij drukbezochte retailers. Met Armonea breiden we ons netwerk uit en maken we het voor nog meer mensen makkelijk om pakjes op te pikken, in hun buurt of op de werkplek. Als maatschappelijk geëngageerd bedrijf hechten we veel waarde aan bereikbaarheid en nabijheid voor alle klanten. Pakjesautomaten bij woonzorgcentra sluiten daar perfect op aan”, vult Kris Stevens, verantwoordelijk voor de Accountmanagers bij bpost, aan.

Bijdrage aan duurzaamheid

Momenteel omvat het bpost-netwerk meer dan 3100 Afhaalpunten (Postkantoren, Postpunten, Pakjespunten en Pakjesautomaten). Tegen 2027 wil bpost een netwerk van 4000 Afhaalpunten kunnen aanbieden.

bpost blijft vernieuwen en investeren om zijn dienstverlening te verbeteren en te optimaliseren. Extra afhaalmogelijkheden op fiets- of wandelafstand voor buurtbewoners of, zoals hier, op de werkplek, maakt gegroepeerde levering van pakjes mogelijk. Dat is niet alleen makkelijker voor de gebruikers en efficiënter voor bpost, maar het levert ook klimaatwinst op, met minder CO2-uitstoot en een duurzamer leveringsproces. ​ bpost draagt zo op een positieve manier bij aan het milieu en de gemeenschap.

Het netwerk ​ bpost-Pakjesautomaten bij Armonea

Armonea filiaal

Adres

Status

WZC Regatta (Antwerpen)

Blancefloerlaan 351
​2050 Antwerpen

Geïnstalleerd

WZC Groenveld (Wilrijk)

Spoorweglaan 1/3
​2610 Antwerpen

Te installeren

WZC Heiberg (Beerse)

Heibergstraat 17
​2430 Beerse

Geïnstalleerd

WZC Salve (Brasschaat)

Rustoordlei 75/77
​2930 ​ Brasschaat

Te installeren

WZC De Wand (Brussel)

Wandstraat 209
​1020 Brussel

Geïnstalleerd

WZC Ter Bake (Denderleeuw)

Steenweg 732
​9470 Denderleeuw

Geïnstalleerd

WZC Gaerveld (Hasselt)

Runkstersteenweg 212
​3500 Hasselt

Geïnstalleerd

WZC Noordduin (Koksijde)

Abdijstraat 57
​8670 Koksijde

Te installeren
​(27.02)

WZC Larenshof (Laarne)

Schoolstraat 15
​9270 Laarne

Geïnstalleerd

WZC De Hovenier (Roeselare)

Hoveniersstraat 15
​8800 Roeselare

Te installeren

WZC De Lelie (Rotselaar)

Aarschotsesteenweg 146
​3111 Rotselaar

Geïnstalleerd

WZC Voortberg (Testelt)

Plaats-Vondel 21/23
​3272 Scherpenheuvel-Zichem

Geïnstalleerd

WZC De Stichel (Vilvoorde)

Romeinsesteenweg 145
​1800 Vilvoorde

Geïnstalleerd

WZC Perwijshof (Westerlo)

Gevaertlaan 9/11
​2260 Westerlo

Geïnstalleerd

Over Armonea

Met meer dan 100 locaties in België, waaronder Woonzorgcentra, Assistentiewoningen, Service Residenties en thuiszorgdiensten, biedt Armonea een uitgebreid dienstenaanbod. Sinds 2019 maakt Armonea deel uit van de Colisée Groep, 4de grootse speler in de Europese ouderenzorg.

Contactpersoon Armonea
Barbara Hartert
​Communication Manager – 0478 84 01 93 – [email protected]

Fanny Mindombe Woordvoerster, bpostgroup

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel