bpost verlengt de gratis kaartjes actie CONNECTLOVE tot 31 december 2020

bpost verlengt de gratis kaartjes actie CONNECTLOVE tot 31 december 2020

Op 30 november schonk bpost alle Belgen 2 gratis postkaartjes via de Mobile Postcard app. Op drie weken tijd kregen bijna 500.000 een kaartje toegestuurd! Dat betekent dat er ook nog een half miljoen gratis kaartjes ter beschikking zijn die een lichtpuntje kunnen betekenen voor vele mensen in isolatie in deze donkere dagen. Daarom verlengt bpost deze hartverwarmende actie tot 31 december 2020. Maak het verschil en stuur nu nog een lieve en warme Kerstboodschap of persoonlijke eindejaarswens naar de mensen van wie je houdt, maar die je nu even niet kan zien.

Het beste geschenk dat wel elkaar in deze tijden kunnen geven, is laten blijken dat we om elkaar geven en elkaar de mogelijkheid bieden om gezond te blijven. We dragen het best zorg voor onszelf en onze naasten door in de eigen bubbel te blijven en er voor te zorgen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Toch is het missen van familieleden, vrienden en geliefden in deze eindejaarsperiode extra hard. Daarom biedt bpost iedereen de kans verbindende wensen te sturen naar de mensen die je lief zijn.

De CONNECTLOVE-actie wordt verlengd tot 31 december 2020: iedere burger in België (die dat nog niet heeft gedaan) kan 2 gratis Mobile Postcards versturen via de applicatie. bpost wil mensen aanmoedigen om warmte en genegenheid onder elkaar te verspreiden, zonder virus!

Hoe gaat het in zijn werk?

Download de gratis Mobile Postcard-app en met gebruik van de promotiecode CONNECTLOVE kan je 2 mensen die je momenteel even mist een hart onder de riem steken, vertellen hoe het met je gaat of gewoon even laten weten dat je hen graag ziet.

Het stappenplan voor het versturen van een kaartje ziet eruit als volgt:

  1. Download de Mobile Postcard-app gratis
  2. Maak of kies een foto. Voeg er een filmpje bij indien je dit wenst
  3. Zet er een berichtje bij en vul het adres van je bestemmeling in
  4. Voer de promotiecode CONNECTLOVE in
  5. Is je kaartje voor 15u besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog afgedrukt
Story image

bpost stelt in totaal 1 miljoen gratis kaartjes ter beschikking voor deze actie, die nu verlengd is tot 31 december 2020. De promotiecode CONNECTLOVE is geldig voor het twee maal verzenden van een kaartje.

Download de Mobile Postcard-app hier

Download hier de Mobile Postcard-app voor Iphone of Ipad

Download hier de Mobile Postcard-app Android

Download hier de Mobile Postcard-app Windows Phone

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel