bpost zet het Sintsecretariaat tijdig aan het werk

bpost zet het Sintsecretariaat tijdig aan het werk

Corona of niet, voor Sinterklaas breken enorm drukke tijden aan. 300.000 brieven krijgt hij gemiddeld in deze periode. Sinterklaas heeft bpost naar goede gewoonte gevraagd haar Sintsecretariaat alvast aan het werk te zetten, want tijdens de verlengde herfstvakantie hebben de kinderen nog meer tijd om creatief te zijn. Jong of oud, iedereen die een briefje, tekening of knutselwerkje stuurt naar Sinterklaas krijgt ook dit jaar een antwoord dankzij de Sint-helpers bij bpost.

Sinterklaas heeft slechts 1 officieel adres

Kinderen die nog een bezigheid zoeken tijdens de verlengde herfstvakantie? Laat ze hun creativiteit maar botvieren om hun wensen aan de Sint kenbaar te maken. Het Sintsecretariaat is helemaal klaar om hun werkstukjes te ontvangen!

Alle kinderen die schrijven naar de Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel, krijgen een briefje en een verrassing van de Sint terug. De bpost-medewerkers op het Sintsecretariaat en de postbodes zorgen daar eigenhandig voor. Briefjes die gestuurd worden voor 29 november krijgen een antwoord rond 6 december, maar ook brieven die later aankomen krijgen een antwoord. De brieven naar de Sint moeten zelfs niet gefrankeerd worden.

Story image

Opgelet, het Sintsecretariaat heeft het adres van de afzender nodig om een antwoord en een verrassing te kunnen terugsturen. Zorg er dus voor dat het adres duidelijk leesbaar vermeld staat op de achterkant van de enveloppe of de brief!

De Sint-brievenbussen duiken op in het hele land

Het adres van de Sint staat ook op meer dan 2.000 speciale Sint-brievenbussen, verspreid over heel het land. Het zijn klassieke rode brievenbussen die ‘verkleed’ worden met een Sint-mijter en grote witte baard.

 

Niet voor publicatie:

Jammer genoeg kunnen we dit jaar de journalisten niet uitnodigen op het Sintsecretariaat owv de geldende veiligheidsmaatregelen.

Foto’s van de Sint-brievenbus voor publicatie zijn te vinden in bijlage van het persbericht.

Finn Vl.jpg 2 MB Finn&Polly.jpg 2 MB
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel