bpostgroup leadership mededeling

bpostgroup leadership mededeling

Jos Donvil nieuwe CEO van bpost Belgium

De Raad van Bestuur van bpostgroup heeft unaniem besloten om, op aanbeveling van het Remuneratiecomité van bpost, Jos Donvil te benoemen tot nieuwe CEO van bpost Belgium. Hij volgt Jean Muls op, met wie de samenwerking wordt stopgezet.

Jos Donvil is een ervaren bedrijfsleider die zijn strepen heeft verdiend als CEO van verschillende grote ondernemingen. Zo stond hij eerder aan het roer van VOO en telecomoperator Base. Hij was ook CEO van voetbalclub R.S.C. Anderlecht.

Jos zetelt al meer dan 5 jaar in de Raad van Bestuur van bpostgroup en kent de onderneming zeer goed. Hij is lid van het Strategisch Comité en heeft op die manier de strategische beslissingen van de voorbije jaren mee aangestuurd.

Dirk Tirez, CEO bpostgroup: "bpost Belgium staat voor belangrijke uitdagingen. Jos heeft als opdracht om de duurzame toekomst van bpost en al zijn medewerkers in België te verzekeren, door met de juiste strategie bpost te verankeren als dé partner van consumenten, bedrijven en publieke instellingen. Ik zou Jean willen bedanken voor het uitzetten van de strategische lijnen van de nieuwe business unit bpost België."

 

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel