bpostgroup versterkt zijn leadership team

bpostgroup versterkt zijn leadership team

In januari, kondigde bpostgroup de creatie aan van een nieuwe functie van Chief Commercial Officer (CCO) in het Executive Committee van bpostgroup, met het oog op het realiseren van de ambitie van de groep om haar marktpositie als koploper in de logistieke markt voor pakketten in België en daarbuiten te versterken. De zoektocht werd toen onmiddellijk gestart en vandaag is Christel Dendas benoemd tot CCO.

Christel zal vanaf 1 mei 2024 aan de slag gaan als Chief Commercial Officer. Ze komt over van Mediwaste in Zwitserland, waar ze Managing Director was. Ze heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in het beheer van wereldwijde ondernemingen, het stimuleren van groei en transformatiestrategieën, en het ontwikkelen van organisaties zoals Total, Shell, Jacob Holm & Sons, en Procter & Gamble,… Christel heeft een masterdiploma in de Fysica en een MBA van ESCP Paris.

Christel Dendas, CCO bpostgroup
Christel Dendas, CCO bpostgroup
Chris Peeters vult aan: "Ik ben blij dat Christel ons team vervoegt. Ik ben ervan overtuigd dat we met Christel’s ervaring en achtergrond een sterke commerciële leider hebben om onze commerciële strategie naar een hoger niveau te tillen en een cultuur op te bouwen waarin de klant centraal staat. Ik kijk er ook naar uit om samen met haar de synergiën tussen de entiteiten in de groep te versterken, een superieure klantbeleving te creëren en nieuwe activiteiten te ontwikkelen op basis van de behoeften van de klant. Tezamen met verdere digitalisering en innovatie zijn dit de sleutelfactoren voor onze succesvolle transformatie en verdere groei.”
Christel Dendas:Mijn beslissing om bpostgroup te vervoegen, was gedreven door het grote potentieel van het bedrijf en de aanzienlijke milieu-impact. Ik vind het fantastisch om voort te bouwen op onze collectieve sterktes om de toekomst van het bedrijf vorm te geven. In deze functie breng ik mijn passie voor innovatie en klantgerichte strategieën mee. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met het hele bpostgroup team om onze ambitieuze doelstellingen van transformatie en groei te realiseren."
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel