CEO bpost

CEO bpost

De Raad van Bestuur van bpost heeft beslist om met onmiddellijk ingang de samenwerking met de heer Jean-Paul Van Avermaet in zijn hoedanigheid van CEO van bpost te beëindigen en dhr. Van Avermaet als bestuurder van bpost tot de Algemene Aandeelhoudersvergadering van 12 mei 2021 te schorsen in het belang van de onderneming.

De bevoegdheden van het dagelijks bestuur worden toevertrouwd aan de Voorzitter van bpost en de zoektocht naar een nieuwe CEO is aan de gang.

De Raad van Bestuur heeft het Group Executive Committee verzocht om de strategie van het bedrijf onverminderd verder te zetten en te focussen op het behalen van de resultaten voor de business units Mail & Retail, Parcels & Logistics Europa-Azië en Noord-Amerika.

Indien en zodra hiertoe aanleiding is, zullen nadere mededelingen aan de markt worden gedaan.

 

 

 

Voor meer informatie:

Veerle Van Mierlo T. +32 472 920229 (Media) ​ ​ ​ ​ [email protected]

Antoine Lebecq T. +32 2 276 2985 (IR) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ corporate.bpost.be/investors

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ [email protected]

 

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2022 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.397,5 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel