Communicatie met betrekking tot de persconcessies

Communicatie met betrekking tot de persconcessies

 De Ministerraad heeft beslist om de huidige persconcessies met bpost voor een periode van twee jaar te verlengen aan dezelfde voorwaarden, zoals voorzien in de huidige concessies. De verlenging zal worden aangemeld bij de Europese Commissie.

 Het verlenen van diensten van algemeen belang blijft een prioriteit voor bpost, daarom is bpost enthousiast om deze publieke opdracht verder te zetten. De dagelijkse uitreiking van kranten en magazines aan abonnees over het hele land garandeert een uniforme en niet-discriminerende toegang tot informatie, ongeacht de woonplaats van de burger. Het bevordert de pluraliteit, de vrijheid en kwaliteit van de pers, een belangrijk element van onze democratie.

 

Contacteer ons
Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel