Communicatie met betrekking tot de persconcessies

Communicatie met betrekking tot de persconcessies

 De Ministerraad heeft beslist om de huidige persconcessies met bpost voor een periode van twee jaar te verlengen aan dezelfde voorwaarden, zoals voorzien in de huidige concessies. De verlenging zal worden aangemeld bij de Europese Commissie.

 Het verlenen van diensten van algemeen belang blijft een prioriteit voor bpost, daarom is bpost enthousiast om deze publieke opdracht verder te zetten. De dagelijkse uitreiking van kranten en magazines aan abonnees over het hele land garandeert een uniforme en niet-discriminerende toegang tot informatie, ongeacht de woonplaats van de burger. Het bevordert de pluraliteit, de vrijheid en kwaliteit van de pers, een belangrijk element van onze democratie.

 

Contacteer ons
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel