Coronavirus (Covid-19)

Coronavirus (Covid-19)

Opschorting van het transport van brieven en pakjes naar China wegens transportproblemen

Vanwege het toenemende aantal annuleringen van vluchten naar China, is bpost gedwongen de verzending van brieven en pakjes naar China op te schorten vanaf deze zaterdag 15 februari 2020.

We vragen onze klanten om hun brieven en pakjes naar China voorlopig niet af te geven in de postkantoren of postpunten. bpost volgt ondertussen de situatie op de voet op en zal zijn klanten informeren zodra de verzending kan worden hervat.

Voor pakjes en brieven afkomstig uit China blijft bpost de uitreiking verzekeren.

Het schrappen van (operationele) vluchten vanwege het coronavirus heeft gevolgen voor alle postdiensten in Europa en elders. Verschillende operatoren hebben reeds aangekondigd de verzending naar China op te schorten, waaronder de operatoren uit Duitsland, Zweden, Spanje, Denemarken, Servië, Griekenland en Verenigde Staten.

Contacteer ons
Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel