Coronavirus (Covid-19)

Coronavirus (Covid-19)

Opschorting van het transport van brieven en pakjes naar China wegens transportproblemen

Vanwege het toenemende aantal annuleringen van vluchten naar China, is bpost gedwongen de verzending van brieven en pakjes naar China op te schorten vanaf deze zaterdag 15 februari 2020.

We vragen onze klanten om hun brieven en pakjes naar China voorlopig niet af te geven in de postkantoren of postpunten. bpost volgt ondertussen de situatie op de voet op en zal zijn klanten informeren zodra de verzending kan worden hervat.

Voor pakjes en brieven afkomstig uit China blijft bpost de uitreiking verzekeren.

Het schrappen van (operationele) vluchten vanwege het coronavirus heeft gevolgen voor alle postdiensten in Europa en elders. Verschillende operatoren hebben reeds aangekondigd de verzending naar China op te schorten, waaronder de operatoren uit Duitsland, Zweden, Spanje, Denemarken, Servië, Griekenland en Verenigde Staten.

Alle
Contacteer ons
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel