Gemeentes Beerse, Brecht, Hoogstraten, Rijkevorsel en Wuustwezel hebben en behouden postkantoor

Gemeentes Beerse, Brecht, Hoogstraten, Rijkevorsel en Wuustwezel hebben en behouden postkantoor

In mei laatstleden nam bpost een nieuw distributiecentrum in gebruik in Rijkevorsel. Dat was nodig om de organisatie aan te passen aan de marktveranderingen. Het distributiecentrum is de plaats waarvan de postbodes op hun ronde vertrekken. Inwoners kunnen in zo’n distributiecentrum niet terecht voor postdiensten.

Deze verhuis heeft echter geen enkele impact op de postkantoren in de gemeenten Beerse, Brecht, Hoogstraten, Rijkevorsel en Wuustwezel. Elke gemeente heeft een postkantoor en zal dat ook behouden. bpost is daartoe gebonden door het beheerscontract dat wordt afgesloten met de overheid. De inwoners van de verschillende gemeenten kunnen terecht op volgende adressen, waar de bpost-collega’s hen heel graag van dienst zijn tijdens de openingsuren.

Postkantoor Beerse
​Lindenlaan 15
​2340 Beerse

Story image

Postkantoor Brecht
​Gemeenteplaats 16
​2960 Brecht

Postkantoor Hoogstraten
​Gravin Elisabethlaan 9a
​2320 Hoogstraten

Story image

Postkantoor Rijkevorsel
​St Lenaartsesteenweg 42
​2310 Rijkevorsel

Story image

Postkantoor Wuustwezel
​Bredabaan 378
​2990 Wuustwezel

 

Melissa Roosbroeckx, Cluster Manager bpost: “We krijgen veel vragen over een eventuele verhuis van een postkantoor, of over het feit dat er een gemeente zonder postkantoor zou vallen. Ik wil daar graag duidelijkheid over geven: Er is en blijft een postkantoor in elke gemeente. Het kan wel eens zijn dat er in de toekomst een verhuis is binnen de gemeente, maar verder dan dat zal het niet gaan. En ook dan zullen we de inwoners daar over informeren. Iedereen kan op zijn twee oren slapen. Mijn collega’s staan in elke gemeente klaar om de inwoners met raad en daad bij te staan.
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel