Henri de Romrée, die aan het hoofd staat van de Parcels & Logistics activiteiten van de bpost group in Noord-Amerika, verlaat de group eind 2020 om familiale redenen.

Henri de Romrée, die aan het hoofd staat van de Parcels & Logistics activiteiten van de bpost group in Noord-Amerika, verlaat de group eind 2020 om familiale redenen.

Henri de Romrée was Chief Financial Officer van 2018 tot 2019 en stond aan het hoofd van de Mail & Retail-activiteiten in België alvorens in 2020 de overstap te maken naar de Noord-Amerikaanse activiteiten.

Hij is lid van het Directiecomité van bpost group en CEO van Radial, de Amerikaanse dochteronderneming van bpost group.

Henri de Romrée zal om familiale redenen definitief naar België terugkeren.

Henri de Romrée: "Het was een eer om de activiteiten van de bpost group in Noord-Amerika het afgelopen jaar te mogen leiden. In die tijd heeft Radial de eerste winstgevende groei laten zien sinds de overname door de bpost groep en de teams hebben deze mijlpaal gerealiseerd in de context van uitdagende COVID-19 tijden. De richting is bepaald en het toekomstige succes van Radial is veilig in de bekwame handen van het Executive Leadership Team van Radial".
Jean-Paul Van Avermaet, CEO van de bpost group: "Henri heeft Radial geleid in een zeer moeilijke Corona-context waarin hij en zijn teams erin geslaagd zijn om de groei en klantentevredenheid te bewerkstelligen. Hoewel we zijn beslissing om te vertrekken betreuren, begrijpen we de redenen daarvoor ten volle. Wij danken jou voor alles en wensen je veel succes in je toekomstige activiteiten, Henri."

De aankondiging betreffende de opvolging van Henri de Romrée zal ten gepaste tijden volgen.

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2022 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.397,5 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel