Hervatting van de verzending van brieven en pakjes naar 26 volgende internationale bestemmingen

Hervatting van de verzending van brieven en pakjes naar 26 volgende internationale bestemmingen

Vanaf 15 juli verzendt bpost weer post en pakjes naar 26 volgende bestemmingen, namelijk:

  • Azië: Indonesië, India, Thailand, Maleisië, Cambodja, Vietnam, de Filippijnen, Sri Lanka, de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Bahrein, Jordanië, Libanon, Oman.
  • Oceanië: Australië, Nieuw-Zeeland
  • Afrika: Egypte, Marokko, Zuid-Afrika
  • Europa: Albanië, Bosnië, Georgië, Macedonië, Kosovo, Wit-Rusland, Turkije

Vanaf vandaag kunnen er weer brieven en pakjes voor deze landen in de postkantoren worden afgegeven of in de rode bussen worden gestopt.

Sinds 12 mei verzendt bpost weer post en pakjes naar een groot aantal bestemmingen buiten Europa. De volledige lijst is terug te vinden op de pagina over de impact van het coronavirus op de dienstverlening van het bedrijf: https://news.bpost.be/nl-corona.

bpost Group stelt alles in het werk om de post en de pakjes zo snel mogelijk op hun bestemming te krijgen. Afhankelijk van het aantal vluchten en de beschikbare capaciteit zijn vertragingen evenwel mogelijk. Ook de lokale toestand voor wat betreft de leveringen kan daarin een rol spelen.

Op de website van bpost en de coronapagina wordt de informatie over hoe de situatie evolueert regelmatig bijgewerkt.

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel