Hervatting van de verzending van post en pakjes naar 5 nieuwe bestemmingen in Azië

Hervatting van de verzending van post en pakjes naar 5 nieuwe bestemmingen in Azië

Vanaf woensdag 20 mei verzendt bpost opnieuw brieven en pakjes naar vijf nieuwe bestemmingen:

  • Hong Kong
  • Taiwan
  • Japan
  • Singapore
  • Zuid-Korea

Vanaf die dag mogen de klanten hun post en pakjes opnieuw in de rode brievenbussen stoppen en in de postkantoren afgeven.

Sinds 12 mei verzendt bpost al opnieuw pakjes naar de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Rusland en China. Deze bestemmingen komen daar nu nog eens bij.

Op 19 maart werd de verzending van post en pakjes naar bestemmingen buiten Europa opgeschort. Sedertdien wendt bpost al zijn energie aan om oplossingen te zoeken voor een snelle hervatting van deze activiteiten.

bpost Group doet er alles aan om de post en de pakjes zo snel mogelijk op alle bestemmingen te krijgen. 

Toch kan er hier en daar vertraging zijn door de beperkte vluchten en capaciteit en door lokale situaties voor de levering.

Alle info over de ontwikkeling van de situatie wordt regelmatig bijgewerkt op de website van bpost op https://news.bpost.be/nlcorona

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2022 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.397,5 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel