Hervatting van de verzending van post en pakjes naar verschillende grote bestemmingen buiten Europa

Hervatting van de verzending van post en pakjes naar verschillende grote bestemmingen buiten Europa

Sinds het begin van de Covid-19-crisis kijkt bpost dankzij de inzet van al zijn medewerkers niet op een inspanning meer of minder om zijn klanten en burgers de meest efficiënte diensten aan te bieden.

De uitzonderlijke omstandigheden van de lockdown hebben echter een impact gehad op de intercontinentale operationele activiteiten van bpost.
​Op 19 maart werd de verzending van post en pakjes naar bestemmingen buiten Europa opgeschort. Sindsdien heeft bpost al zijn energie gestoken in het vinden van oplossingen voor een snelle hervatting van deze operaties.

bpost is dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat vanaf dinsdag 12 mei 2020 de verzending van post en pakjes naar verschillende grote bestemmingen buiten Europa, namelijk de Verenigde Staten, Canada, China, Rusland en Brazilië, zal worden hervat. De klanten zullen dus opnieuw hun pakjes en brieven voor deze belangrijke bestemmingen in de postkantoren kunnen afgeven en in de rode brievenbussen kunnen stoppen.

bpost Groep zal alles in het werk stellen om de post en de pakjes zo snel mogelijk te bezorgen.
​Ze wil er echter wel op wijzen dat de hervatting van de verzending naar deze vijf grote bestemmingen afhankelijk blijft van de beschikbare vluchten en capaciteit. Vertragingen in de levering kunnen dus niet worden uitgesloten zolang de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus een impact hebben op het wereldwijde transport.

Voor informatie over deze hervatting kunnen de klanten terecht aan de loketten van de postkantoren en op de website van bpost, op de pagina https://news.bpost.be/nl-corona

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2022 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.397,5 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel