Het Sintsecretariaat van bpost opent weer de deuren

Sinterklaas krijgt jaarlijks bijna 300.000 brieven. 

Net zoals de voorbije jaren helpt bpost de Sint met een heus Sintsecretariaat om de vele brieven die de kinderen sturen, te beantwoorden. En dit jaar zorgt bpost ook voor speciale sint-brievenbussen als geheugensteuntje voor kinderen en hun ouders. 

De Sint heeft alweer de handen vol met de vele brieven die zijn brievenbus overspoelen, vele kinderen en scholen sturen hun lijstje met wensen en dromen naar de Sint en zijn helpers. Om genoeg tijd te vinden om de sintcadeautjes klaar te maken, schiet bpost de Sint en zijn pieten te hulp met een tijdelijk secretariaat, bovendien krijgen 2.200 klassieke rode brievenbussen van bpost een speciaal "Sint aankleding" (zie foto onderaan).

 

1 officieel adres voor alle brieven aan de Sint

Alle kinderen die schrijven naar de Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel, krijgen een briefje en een verrassing van de Sint terug. De bpost-medewerkers op het Sintsecretariaat en de postbodes zorgen daarvoor. Briefjes die gestuurd worden voor 1/12 krijgen ten laatste een antwoord op 6 december.

Het Sintsecretariaat heeft het adres van de afzender nodig om hun te kunnen antwoorden, dus een goede raad aan kinderen en ouders: zorg ervoor dat het adres op de achterkant van de enveloppe of de brief staat!

 

Een bezoekje brengen aan het Sintsecretariaat?

Media die een kijkje wilt nemen achter de schermen van het Sintsecretariaat, zijn welkom op dinsdag 22 november van 10u30 tot 11u30 op de hoofdzetel van bpost (Muntcentrum, 1000 Brussel). Graag uw komst bevestigen via sabine.vanderbiest@bpost.be

 

Meer info (niet voor publicatie)

 

Barbara Van Speybroeck

0476/51 79 29

persdienst@bpost.be

 

Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel