Het Sintsecretariaat van bpost opent weer de deuren

Sinterklaas krijgt jaarlijks bijna 300.000 brieven. 

Net zoals de voorbije jaren helpt bpost de Sint met een heus Sintsecretariaat om de vele brieven die de kinderen sturen, te beantwoorden. En dit jaar zorgt bpost ook voor speciale sint-brievenbussen als geheugensteuntje voor kinderen en hun ouders. 

De Sint heeft alweer de handen vol met de vele brieven die zijn brievenbus overspoelen, vele kinderen en scholen sturen hun lijstje met wensen en dromen naar de Sint en zijn helpers. Om genoeg tijd te vinden om de sintcadeautjes klaar te maken, schiet bpost de Sint en zijn pieten te hulp met een tijdelijk secretariaat, bovendien krijgen 2.200 klassieke rode brievenbussen van bpost een speciaal "Sint aankleding" (zie foto onderaan).

 

1 officieel adres voor alle brieven aan de Sint

Alle kinderen die schrijven naar de Sint, Spanjestraat 1, 0612 Hemel, krijgen een briefje en een verrassing van de Sint terug. De bpost-medewerkers op het Sintsecretariaat en de postbodes zorgen daarvoor. Briefjes die gestuurd worden voor 1/12 krijgen ten laatste een antwoord op 6 december.

Het Sintsecretariaat heeft het adres van de afzender nodig om hun te kunnen antwoorden, dus een goede raad aan kinderen en ouders: zorg ervoor dat het adres op de achterkant van de enveloppe of de brief staat!

 

Een bezoekje brengen aan het Sintsecretariaat?

Media die een kijkje wilt nemen achter de schermen van het Sintsecretariaat, zijn welkom op dinsdag 22 november van 10u30 tot 11u30 op de hoofdzetel van bpost (Muntcentrum, 1000 Brussel). Graag uw komst bevestigen via sabine.vanderbiest@bpost.be

 

Meer info (niet voor publicatie)

 

Barbara Van Speybroeck

0476/51 79 29

persdienst@bpost.be

 

Over bpost

Over bpost group

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2020 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.154,6 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel