Informatie betreffende de persbedelingscontracten

Op 9 april 2014 heeft de Belgische Staat een oproep gepubliceerd tot het indienen van kandidaturen voor de concessie betreffende de distributie van kranten en tijdschriften in België . De huidige status in het proces is dat de kandidaturen ingediend werden. De Belgische Staat moet zich nu over hun validiteit buigen om te beslissen met welke kandidaten ze verder wenst te gaan.

In antwoord op vragen van media over deze zaak , zei bpost gisteren dat de Vennootschap geen commentaar heeft en dat het nog niet werd ingelicht over enige beslissing van de Belgische Staat in deze materie. De Belgische Staat zelf bevestigde eveneens dat de ministerraad nog geen beslissing genomen heeft. bpost wenst deze commentaar nogmaals te herhalen.

 

Meer info hierover op:
Persdienst

Piet Van Speybroeck
M. +32 477 68 47 12 | T. +32 2 276 21 85
piet.vanspeybroeck@bpost.be

Investeerders
Saskia Dheedene
T. +32 2 276 7643
investor.relations@bpost.be
www.bpost.be/beurs

Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel