James Edge aangesteld als CTO van bpost group

James Edge aangesteld als CTO van bpost group

Midden januari 2022 zal James Edge de rol van Group Chief Technology Officer (CTO) van bpost group op zich nemen.

James Edge is sinds 4 jaar CEO van bpost group dochtermaatschappij, Landmark Global Inc (LGI). Daarvoor was hij CIO/CTO voor Landmark Global en voor de internationale businessunit Parcels and Logistics van bpost. Hij heeft ruime ervaring met e-commerce logistiek en technologie, waarbij zijn carrière zich vooral toespitste op de gebieden waar zakendoen en technologie elkaar raken.

Landmark Global Inc (LGI) is uitgegroeid tot een - in Noord-Amerika gevestigde - toonaangevende leverancier van grensoverschrijdende diensten, waaronder distributie, fulfilment, douaneinklaring en last mile-diensten. Met James als CEO verdubbelde LGI zijn omzet en winst. Het hanteerde daarbij een ondernemende “tech first”-aanpak om de Noord-Amerikaanse markt te benaderen. In zijn rol van CTO van de groep zal James blijk geven van datzelfde wendbare, business-gerichte leiderschap. Hij zal deel uitmaken van het Group Executive Committee van bpost group.

Story image
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup
Voorwetenschap
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel