Koen Van Gerven nieuwe Gedelegeerd bestuurder van bpost

Koen Van Gerven nieuwe Gedelegeerd bestuurder van bpostDe Belgische regering heeft vandaag, op unaniem voorstel van de Raad van Bestuur, de heer Koen Van Gerven benoemd als nieuwe Gedelegeerd bestuurder van bpost.Koen Van Gerven is 55 jaar en werkt sinds juli 2006 voor bpost waar hij lid is van het directiecomité. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de belangrijke omvorming van het verkoopnet. Daarnaast heeft hij drie jaren de leiding gehad over het ICT-departement. Vandaag is hij verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten in België voor de mailproducten en -oplossingen , de bankactiviteiten en andere financiële producten.Koen Van Gerven studeerde af als handels-en bedrijfseconomisch ingenieur aan de K.U. Leuven en behaalde nadien een M.B.A aan de Cornell University (USA).Mevrouw Martine Durez, voorzitster van de Raad van Bestuur verklaart: “Koen Van Gerven beschikt over alle vereiste leadershipkwaliteiten en ervaring om bpost te leiden. We zijn verheugd dat de door de Raad voorgestelde interne kandidaat, die het bedrijf sinds meer dan 7 jaar kent, benoemd werd.Wij bevestigen het huidig Strategisch Plan, en Koen Van Gerven heeft verzekerd dat hij het plan verder zal uitvoeren en nieuwe groei-opportuniteiten zal nastreven. De nauwe samenwerking tussen management en Raad van Bestuur en het constructief sociaal overleg met de sociale partners zullen van primordiaal belang blijven.Ook stellen we er prijs op nogmaals Johnny Thijs van harte te danken voor zijn grote inzet en leadership gedurende de voorbije 12 jaar. We wensen Koen Van Gerven alle succes toe voor de toekomst.”Voor meer informatie:Piet Van SpeybroeckM. +32 477 68 47 12 | T. +32 2 276 21 85piet.vanspeybroeck@bpost.beInvesteerdersPaul Vanwambeke – T. +32 2 276 2822www.bpost.be/ir - investor.relations@bpost.beDe Belgische regering heeft vandaag, op unaniem voorstel van de Raad van Bestuur, de heer Koen Van Gerven benoemd als nieuwe Gedelegeerd bestuurder van bpost.

Koen Van Gerven is 55 jaar en werkt sinds juli 2006 voor bpost waar hij lid is van het directiecomité. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de belangrijke omvorming van het verkoopnet. Daarnaast heeft hij drie jaren de leiding gehad over het ICT-departement. Vandaag is hij verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten in België voor de mailproducten en -oplossingen , de bankactiviteiten en andere financiële producten.

Koen Van Gerven studeerde af als handels-en bedrijfseconomisch ingenieur aan de K.U. Leuven en behaalde nadien een M.B.A aan de Cornell University (USA).

Mevrouw Martine Durez, voorzitster van de Raad van Bestuur verklaart: “Koen Van Gerven beschikt over alle vereiste leadershipkwaliteiten en ervaring om bpost te leiden. We zijn verheugd dat de door de Raad voorgestelde interne kandidaat, die het bedrijf sinds meer dan 7 jaar kent, benoemd werd.

Wij bevestigen het huidig Strategisch Plan, en Koen Van Gerven heeft verzekerd dat hij het plan verder zal uitvoeren en nieuwe groei-opportuniteiten zal nastreven. De nauwe samenwerking tussen management en Raad van Bestuur en het constructief sociaal overleg met de sociale partners zullen van primordiaal belang blijven.

Ook stellen we er prijs op nogmaals Johnny Thijs van harte te danken voor zijn grote inzet en leadership gedurende de voorbije 12 jaar. We wensen Koen Van Gerven alle succes toe voor de toekomst.”

Voor meer informatie:

Piet Van Speybroeck

M. +32 477 68 47 12 | T. +32 2 276 21 85

piet.vanspeybroeck@bpost.be

Investeerders

Paul Vanwambeke – T. +32 2 276 2822

www.bpost.be/ir – investor.relations@bpost.be

Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel