Managementwissel in de business unit E-Logistics Eurasia

Managementwissel in de business unit E-Logistics Eurasia

Kathleen Van Beveren, CEO E-Logistics Eurasia, verlaat bpostgroup

Naar aanleiding van de compliance review met betrekking tot (de aanbesteding voor) de concessie voor de distributie van kranten en tijdschriften in België die in 2022 van start ging, heeft bpostgroup de review eerder dit jaar proactief uitgebreid naar andere aanbestedingen en overheidsopdrachten.

Terwijl het onderzoek zich in de laatste fase bevindt, hebben de Raad van Bestuur en mevrouw Kathleen Van Beveren beslist om hun samenwerking wederzijds te beëindigen. bpostgroup en mevrouw Kathleen Van Beveren zijn het erover eens dat het lopende complianceonderzoek binnen bpost een impact heeft op haar rol als CEO E-Logistics Eurasia (voordien was ze Director Business Customers and Solution).

Audrey Hanard, Voorzitter van de Raad van Bestuur: "We zijn vastbesloten om de waarden die bpost en zijn medewerkers nauw aan het hart liggen te verdedigen en om de toekomst van bpostgroup uit te bouwen op stevige fundamenten. We gaan zeer grondig te werk in ons onderzoek en laten niets onverlet, terwijl we ook samenwerken met de bevoegde autoriteiten. We hebben het volste vertrouwen in de 37.000 medewerkers van bpostgroup, die gemotiveerd zijn om onze klanten dag na dag van dienst te zijn en zoals gewoonlijk een uitstekende service te leveren."

Philippe Dartienne, CEO a.i. bpostgroup zal tijdelijk de verantwoordelijkheden van de CEO E-Logistics Eurasia overnemen.

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel