Niet alle helden dragen capes

Niet alle helden dragen capes

Steek je postbode en alle postmedewerkers een hart onder de riem

Woensdag 18 maart 2020 - In deze moeilijke tijden doen de werknemers van bpost er nog steeds alles aan om de best mogelijke service voor iedereen te blijven garanderen. bpost wil de burgers aansporen hen een hart onder de riem te steken door een briefje of tekening aan de brievenbus te hangen.

Het coronavirus heeft veel gevolgen voor onze samenleving en dus hebben we de missie van bpost extra hard nodig. De werknemers van bpost blijven er dan ook alles aan doen om de best mogelijke service voor iedereen te garanderen. Daarom doet bpost een oproep aan de burgers om de postbodes te bedanken voor hun onmisbare rol vandaag in de samenleving. Hiervoor zijn een briefje en tekening voorzien die iedereen aan zijn brievenbus kan hangen of voor zijn raam kan plaatsen. Zo kunnen we hen een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden.

Story image
Bedankt bedanktNL.pdf - 19 KB

Het principe is simpel: download de afbeelding, print ze uit en hang ze aan je brievenbus. Je kan natuurlijk ook zelf je eigen versie maken of een persoonlijk bericht voor de postbode op je pakjes zelf schrijven.

Voor de kleinsten onder ons

Tot slot is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen de postbodes op een creatieve en leuke manier bedanken. Ouders kunnen samen met hen onderstaande kleurplaat uitprinten en inkleuren om deze daarna ook aan hun brievenbus te hangen of op het raam te plaatsen.

Story image
Kleurplaat tekeningNL.pdf - 74 KB

 


Alle
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel