Nieuwe tarieven 2017 voor binnenlandse zendingen

bpost zal op 1 januari 2017 de conventionele- en voorkeurtarieven verhogen voor binnenlandse zendingen.

Vanaf 1 januari 2017 is er een prijsverhoging voor de volgende producten: administratieve briefwisseling, geadresseerde reclamezendingen, grote volumes zendingen (Clean Mail), ongeadresseerde zendingen en pers. Hierdoor is er al een gemiddelde tariefverhoging voor 2017 ten opzichte van alle binnenlandse zendingen van ongeveer 1,5%.

De huidige postzegeltarieven blijven voorlopig van toepassing in afwachting van een beslissing van Belgische postale regulator ("BIPT") tot goedkeuring van de door bpost voorgestelde tariefverhoging voor postzegels.

Investeerders
Over bpost

Over bpost group

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2021 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.333,7 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel