Overname Aldipress door AMP afgerond

Overname Aldipress door AMP afgerond

Het overnameproces van de Nederlandse persdistributeur Aldipress door AMP is volledig afgerond. Na recente goedkeuring door de Nederlandse mededingingsautoriteiten, tekenden beide partijen de overeenkomst op 30 september.

De medewerkers van Aldipress blijven aan boord en hun contracten blijven ongewijzigd zodat klanten kunnen blijven rekenen op hun expertise en ervaring, en dat zodoende continuïteit verzekerd is. 

Aldipress groeide sinds zijn oprichting (°1966) uit tot kenniscentrum en schakel tussen uitgever, retailer en consument in Nederland. De onderneming verzorgt het logistieke distributieproces van tijdschriften voor de losse verkoop. Aldipress stelt ongeveer 30  full-time medewerkers tewerk. 

AMP werd voor deze transactie geadviseerd door Degroof Petercam en DLA Piper. Financiële details van de overname worden niet publiek gemaakt.

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel