Peter Somers verlaat bpost

Peter Somers, lid van het Group Executive Management en verantwoordelijk voor de business unit Parcels & International, verlaat op 31 juli bpost.

Gedurende 13 jaar heeft Peter Somers zich inzonderheid en met succes ingezet voor de uitbouw van de internationale post en pakkettenactiviteiten van bpost, zowel in Europa, als de USA en het Verre Oosten.  Later werd hij ook verantwoordelijk voor de Pakkettendivisie in België.

In afwachting van beslissingen over de toekomstige organisatie van deze activiteiten na het vertrek van Peter Somers zal Kurt Pierloot, naast zijn verantwoordelijkheid voor de Mail Services Operations, ook de leiding nemen van de Internationale activiteiten. De Pakkettendivisie zal rechtstreeks aan de CEO rapporteren.

In een interne mededeling dankt CEO Koen Van Gerven Peter Somers voor zijn inzet en realisaties.  Hij wenst hem alle succes toe in zijn verdere loopbaan en verheugt er zich over dat Peter verbonden zal blijven aan bpost als bestuurder van bpost International NV.

informatie:

Pers
Piet Van Speybroeck
+32 477/684712

Investeerders
Paul Vanwambeke
+32 2 276 2822

Over bpost

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een dienstverlener op het vlak van pakjes- en e-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij leveren post en pakjes aan miljoenen klanten en verlenen logistieke diensten aan bedrijven en consumenten. Met meer dan 34.000 medewerkers in België en wereldwijd bedragen de totale bedrijfsopbrengsten van bpost 3.837,8 miljoen EUR, terwijl we onze impact op het milieu en de gemeenschappen rondom ons verminderen.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel