Pierre Winand neemt eind dit jaar afscheid van bpost

Pierre Winand neemt eind dit jaar afscheid van bpost

Pierre Winand, verantwoordelijke van de "Parcels & Logistics" activiteiten van bpost in Noord Amerika, neemt eind 2019 afscheid van bpost omwille van familiale redenen. 
 

Pierre Winand was sinds 2006 werkzaam bij bpost, hij begon als Chief Financial Officer en in 2017 nam hij de leiding van de pakjes en logistieke activiteiten in Noord Amerika over. Hij is tevens CEO van Radial, de Amerikaanse dochteronderneming van het bedrijf.

Pierre Winand wil zich terug in Europa vestigen.

Pierre Winand: "Het was een eer om gedurende de voorbije twee jaar aan het hoofd te staan van de activiteiten in Noord-Amerika. Met het hele team hebben we hard gewerkt om het schip recht te trekken en het in rustiger vaarwater te brengen. Hoewel er nog veel werk is, is nu duidelijk in welke richting we moeten varen. Het team staat er en we zien duidelijk de vruchten van onze arbeid. Het is dan ook met het volste vertrouwen dat ik het toekomstige succes van Radial opnieuw in de bekwame handen van het Executive Leaderschip-team leg."

Koen Van Gerven: "Pierre heeft met veel passie en doortastendheid Radial op de juiste koers gezet als groeimotor van bpost. Hoewel we zijn afscheid betreuren hebben we ook alle begrip voor de achterliggende redenen. Dank voor alles en veel succes Pierre."

Het proces voor de opvolging van Pierre Winand zal opgestart worden en nadere mededelingen daaromtrent volgen binnenkort.
 
Investeerders
Contacteer ons
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel