Postkantoor Zoersel verhuist naar Kapellei

Postkantoor Zoersel verhuist naar Kapellei

Vanaf morgen, 11 januari, verhuist het postkantoor van Zoersel van de Kerkhoflei 16 naar de Kapellei 24, het pand waar vroeger de winkel Baby-Lux stond.

Het gebouw waarin het postkantoor tot nu toe was gevestigd, werd verkocht door de eigenaars om plaats te maken voor een nieuwbouwproject. bpost ging tijdig op zoek naar een structurele oplossing en vond deze aan de Kapellei 24. In het nieuwe postkantoor blijft de dienstverlening dezelfde; ook de geldautomaat is behouden.  

Kantoorhoudster Nancy Van Otten: “Ik ben enthousiast om de klanten te ontvangen op deze nieuwe locatie en ben ervan overtuigd dat de klanten snel de weg vinden naar ons nieuwe kantoor. Het vertrouwde team zal hen met alle plezier verder helpen. ”  

De openingsuren zijn ongewijzigd: van maandag tot vrijdag tussen 9u30 en 12u30 en 13u30 en 17uur. Op dinsdag en donderdag is het postkantoor open tot 18u. Op zaterdagvoormiddag is het kantoor toegankelijk van 9u30 tot 13uur. 

Enkele cijfers 

2 medewerkers: 1 kantoorhoudster en 1 commercieel medewerkster 

2 loketten 

1 geldautomaat 

1 selfbank automaat (uittreksels en overschrijvingen) 

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel