PPP en bpost bereiken een overeenkomst om rechtszaak ter vermijden

PPP en bpost bereiken een overeenkomst om rechtszaak ter vermijden

In het kader van de vordering van PPP, die in januari tegen bpost werd ingediend inzake de aanwending door bpost van de door de overheid verleende subsidies voor de verdeling van kranten, in het bijzonder voor de periode tussen 1 januari tot 30 juni 2024, hebben PPP en bpost een akkoord bereikt.

bpost zal aan PPP een overeengekomen bedrag betalen, dat werd bepaald in functie van de procedurekosten. Beide partijen wensen op deze manier een lange en kostelijke gerechtelijke procedure te vermijden.

Bovendien wensen beide partijen hun energie te besteden aan de ontwikkeling van hun activiteiten en vooral op de onderhandelingen met de uitgevers over de voorwaarden voor de bedeling van de kranten en tijdschriften vanaf 1 juli 2024.

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

Voor PPP

Paul Geens - Evoke PR

Tel: 0472 597 074

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel