Recente activiteitenverslag illustreert bpost group’s transformatie naar een internationale en diverse groep

Recente activiteitenverslag illustreert bpost group’s transformatie naar een internationale en diverse groep

Het activiteitenverslag van 2020 van bpost group staat online. Daarin toont de internationale groep hoe het zijn transformatie realiseert tot een internationale en diverse groep.

Met deze publicatie wil bpost group de essentiële rol benadrukken die de onderneming speelt in het Belgische sociale en economische weefsel. Maar tegelijk geeft het verslag een beeld van de transformatie tot een internationale en diverse groep, die naast post- en pakjeslevering ook logistieke omni-commerce oplossingen biedt voor de volledige keten, wereldwijd.

In het activiteitenverslag illustreert bpost hoe de groep omgaat met op het eerste zicht minder bekende facetten van het bedrijf, in België en wereldwijd. Het omvat verhalen die de bpost transformatie onderstrepen, interviews van geëngageerde mensen, artikels over uitdagende projecten, over innovatieve en duurzame initiatieven. Kortom: over hoe de bpost group medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven voor de klanten.

Dirk Tirez, Chief Executive Officer a.i. van bpost Group: “We evolueren naar een strategische holding met uiteenlopende activiteiten op verschillende continenten. In de groep zitten verschillende bedrijven, met elk hun eigen karakteristieken en klantenaanbod. Wat verbindend is in de groep zijn de mensen, de waarden, de financiële en strategische oriëntaties, en het talent management. Ons activiteitenverslag kijkt achter de cijfers en illustreert hoe bpost group er vandaag voor zorgt dat hij er morgen ook nog is.”
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel