Special Olympics World Games 2023 op een postzegel

Special Olympics World Games 2023 op een postzegel

bpost pleit en strijdt voor een inclusievere samenleving. In het kader van de Special Olympics World Games steunt het bedrijf de Belgische atleten met een vel van 5 postzegels. De gelimiteerde editie is te koop in de eShop.

"Samen onverslaanbaar!" is de slogan op de ​ postzegelvellen die gewijd zijn aan de atleten die België vertegenwoordigen op de Special Olympics World Summer Games 2023. Het talent en de verschillende disciplines van de kampioenen van de Special Olympics België worden in de kijker gezet.

De Wereldzomerspelen beginnen op 17 juni in Berlijn. Tot 24 juni nemen meer dan 7 000 atleten uit 170 landen het tegen elkaar op in verschillende proeven. 88 atleten zullen België vertegenwoordigen in 16 sportdisciplines.

Deze gelimiteerde editie is te koop in de Filaboetiek in Brussel en in de eShop (€ 13,75)

 

Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

 

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel