Wijziging in het uitvoerend comité van bpostgroup

Wijziging in het uitvoerend comité van bpostgroup

Henri de Romrée, CEO E-Logistics North America, heeft beslist om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Hij verlaat bpostgroup op 15 september.

Henri de Romrée startte in 2018 als Chief Financial Officer bij bpost. Sindsdien maakt hij integraal deel uit van ons bedrijf en bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in België en de Verenigde Staten. In 2022 werd hij CEO van de Noord-Amerikaanse activiteiten voor bpostgroup.

Laura Ritchey wordt aangesteld om Radial US te leiden als CEO. Laura is sinds maart 2021 COO van Radial US. Als erkend leider voor de interne teams en gerespecteerd partner voor de klanten heeft Laura Radial geholpen bij het navigeren door het steeds veranderende marktlandschap. Laura zal zich richten op het verder implementeren van de strategie van Radial Noord-Amerika.

Philippe Dartienne, CEO a.i. bpostgroup & E-Logistics Eurasia neemt tijdelijk de verantwoordelijkheden over van de CEO E-Logistics North America. Laura zal aan hem rapporteren. James Edge, CTO bpostgroup, zal tijdelijk de verantwoordelijkheid overnemen voor de Crossborder activiteiten binnen de business units E-logistics North America & Eurasia.

Henri de Romrée : "bpost is en blijft een boeiend bedrijf waar ik me de voorbije jaren erg voor heb ingezet. Ik ben dankbaar voor de kansen die mij werden geboden en voor de mensen met wie ik heb samengewerkt. Het is een prachtige reis geweest en ik heb er alle vertrouwen in dat Laura en het team het geweldige werk dat we hebben gerealiseerd zullen voortzetten."
Audrey Hanard, Voorzitter van de Raad van Bestuur van bpostgroup : "Ik wil Henri oprecht bedanken voor zijn inzet voor bpostgroup en zijn talloze bijdragen aan ons bedrijf en onze mensen. Onze Noord-Amerikaanse business is onder zijn leiding gegroeid, en is versterkt en voorbereid op toekomstige groei. Ik wens Henri veel succes wensen bij de volgende etappe in zijn carrière.
Veerle Van Mierlo Woordvoerster (enkel voor journalisten), bpostgroup

 

Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel