Zijne Majesteit de Koning brengt bezoek aan postbodes in Eigenbrakel

Zijne Majesteit de Koning brengt bezoek aan postbodes in Eigenbrakel

Vrijdagochtend 24 april kreeg bpost koninklijk bezoek van Zijne Majesteit de Koning Filip. Hij ging langs bij de postbodes van het distributiecentrum in Eigenbrakel om te zien hoe het er daar aan toe gaat in deze uitzonderlijke periode waarin bpost aan de slag blijft om kranten, pensioenen en heel veel pakjes op bestemming te brengen. Koning Filip wil zo een hart onder de riem steken bij alle bpost medewerkers die nog steeds elke dag het beste van zichzelf geven.

Zijne Majesteit brengt wekelijkse koninklijke bezoeken aan verschillende vitale medische, sociale en economische activiteiten in België. Hiermee wil hij deze activiteiten tijdens deze uiterst uitdagende periode van de strijd tegen het Covid-19-virus ondersteunen. Zo ging hij ook langs bij bpost, dat momenteel een onmisbare verbindende rol in de samenleving speelt.

Bij bpost is het allesbehalve ‘business as usual’. Alle 27.000 medewerkers  werken hard verder in de meest uitzonderlijke omstandigheden om -met de nodige veiligheidsmaatregelen - elke dag een zo goed mogelijke dienstverlening te garanderen aan alle klanten.

Koning Filip bracht op vrijdagochtend 24 april een bezoek aan het distributiecentrum van bpost in Eigenbrakel. Hij ging er langs om te zien hoe het er in deze uitzonderlijke tijden aan toe gaat, en hoe de medewerkers deze ongewone situatie ervaren. bpost was de eerste economische activiteit die de Koning bezocht tijdens deze Corona-crisis.

Tijdens zijn bezoek kreeg Z.M.K. een rondleiding onder begeleiding van de verantwoordelijke van het distributiecentrum en nam hij de tijd om in gesprek te gaan met enkele postbodes. Voor heel wat medewerkers een belangrijke ondersteuning in de onmisbare activiteiten die ze elke dag opnieuw, zelfs in deze ongewone omstandigheden, uitvoeren. 

Tot slot kreeg Koning Filip ook een exemplaar van de nieuwe postzegeluitgifte van bpost, die recent uitgegeven werd voor zijn 60e verjaardag, van bpost Group cadeau.

 

Alle
Over bpost

Over bpostgroup

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2023 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.272,2 miljoen EUR.

 

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Anspachlaan 1, bus 1 - 1000 Brussel