bpost stopt CycloSafe

Met CycloSafe heeft bpost in september 2014 een innovatief systeem gelanceerd om fietsen te registreren, op te sporen en terug te bezorgen aan de eigenaar. Dit verliep in nauwe en constructieve samenwerking met de autoriteiten.

Deze 10 maanden hebben geleerd dat bpost in staat is om deze dienst efficiënt uit te bouwen, maar de vraag bij de consument naar deze service is onvoldoende gebleken om ermee door te gaan.

bpost dankt allen die in het belang van deze dienstverlening geloofd hebben, in de eerste plaats de ongeveer 500 gebruikers en de deelnemende fietswinkels, maar ook Binnenlandse Zaken, de politiezones, de steden en gemeenten en de provincies.

Alle klanten en fietshandelaars zullen door bpost vergoed worden. Zij worden vanaf vandaag aangeschreven.

informatie:

Fred Lens

M. +32 495 47 11 52 | T. +32 2 276 22 05

Over bpost

Over bpost group

bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Onze 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. We creëren duurzame waarde op lange termijn voor onze klanten en aandeelhouders en dat met respect voor mens en planeet. In 2020 bedroegen onze totale bedrijfsinkomsten 4.154,6 miljoen EUR.

Bent u klant en heeft u een vraag of klacht?
Klik hier om ons te contacteren.

bpost
Muntcentrum, 1000 Brussel